Abrasiver til vandstråleskæring

Greenline Garnet og SuperCut er mineralske blæse- og skæremiddler. På grund af hårdheden og den kubiske kornform er de ideelle som abrasiver til vandstråleskæring. De er uden metaller og indeholder ikke opløselige eller støvende bestanddele.
Genanvendt garnet sand er kvalitetsmæssigt noget af det bedste på markedet. Tests har vist at godt forarbejdet retursand har en betydelig bedre skæreydelse, og det er derved en ”up-cycling” af produktet. Det betyder øget produktivitet og lavere produktomkostninger i din vandskæringsproces.
Garnet blad

GreenlineGarnet

GreenlineGarnet er et produkt, der er baseret på det naturligt forekommende mineral garnet (almandit). På grund af den kubiske kornform og en Mohs hårdhed på 8 er mineralet garnet i forhold til andre mineraler optimalt som abrasiv til vandstråleskæring og som blæsemiddel. Garnet er fri for metaller/jern og indeholder ikke opløselige eller støvende bestanddele. Garnet anvendes til skæring af rustfri- og specialstål, plastik, sten, messing, og meget mere.
Der er mulighed for en returløsning af det brugte garnet.

garnetblæsemiddel

SuperCut

SuperCut er oprenset garnet sand, hvis skæreydelse forbedres gennem genanvendelse. Som leverandør kan vi hjælpe branchen med at reducere behovet for udvinding i minerne ved at genbruge produkterne. Der er således tale om en komplet løsning, som optimerer kundernes produktionsproces samtidig med, at de sikres en miljømæssig korrekt bortskaffelse af affald.

Reservedele til vandstråleskæringsmaskiner

Vi har dele til de fleste vandstråleskæremaskiner.

Vore dygtige og erfarne medarbejdere vil være behjælpelige med identifikation af den konkrete reservedel og dermed sikre en hurtig og rigtig levering.

Vores servicetekniker står desuden til rådighed for teknisk assistance eller servicebesøg.

Kontakt os